Selecteer een pagina

Leveranciers
Ons assortiment vazen en potten voor zowel binnen als buiten heeft in de loop der jaren een ontwikkeling doorgemaakt. Wij bieden een reeks producten die qua kwaliteit en uitstraling zeer goed op elkaar aansluiten. De keuze voor onze leveranciers is gebaseerd op hun servicegerichtheid, de kwaliteit van hun producten en de exclusiviteit voor wat betreft verkooppunten.
Hiernaast kunt u doorlinken naar de websites van onze leveranciers.

Partners
Om nog meer exposure te krijgen voor ons mooie bedrijf werkt Wilde Wingerd samen met een aantal ondernemingen uit de binnenstad van Roosendaal. Zoals onder andere Hotel Central, Schouwburg De Kring, XCPT for male mannenmode en Optiek van Wely. Daarnaast werkt Wilde Wingerd samen met (lokale) bedrijven bij de organisatie van culturele evenementen. Ook zijn we aangesloten bij ondernemersvereniging Collectief Roosendaal en bij Roosendaal 24 om gezamenlijk de binnenstad van Roosendaal gezelliger en aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek uit de regio.

Partners voor rouwbloemwerk
We zijn, naast de landelijke samenwerking met Afscheid met Bloemen, sinds januari 2018 ook een samenwerking aangegaan met Coppens Uitvaartzorg. Deze heeft naast een vestiging in Roosendaal ook vestigingen in Wouw, Oud Gastel en Etten Leur.